shutterstock_626152427

Vindt u het moeilijk om tijd vrij te maken voor een peelingbehandeling of bent u daar nog niet aan toe? Voor een laserbehandeling vindt u uw huid nog te jong, maar u beseft dat enkel de traditionele behandelingen uw huid niet meer optimaal in vorm houden. U heeft geen zin om lang in de behandelstoel te liggen, maar u wilt wel resultaat? De DermaFacials bieden de gulden middenweg. Onze DermaFacials zijn resultaatgerichte gezichtsbehandelingen die samengesteld zijn uit krachtige actieve werkstoffen die in de specifieke behoefte van uw huid voorzien. Het is mogelijk om een DermaFacial behandeling uit te breiden met extra methoden van ons à la Carte menu die de werking van de behandeling verhogen en dus ook het resultaat. Wij adviseren u graag welke combinatiebehandelingen voor uw huid het meest geschikt zijn.

Beschikbare Facial behandelingen

Essentials Balance Facial
Een effectieve gezichtsbehandeling die een aanvulling is op de dagelijkse behoefte van de normale/jonge huid, of nodig is om uw huid in balans te brengen voordat deze toe is aan krachtigere werkstoffen.

Peptide Vitality Facial
Krachtige peptiden die de ouder wordende huid hydrateren en voeden bepalen het resultaat van deze behandeling. Het geeft de rijpere huid de handvaten om de tekenen van veroudering tegen te gaan en de nodige weerstand om deze op afstand te houden.

C Infusion Facial
Een revitaliserende behandeling die de negatieve effecten van stress en blootstelling aan schadelijke omgevingsfactoren in onze huid herstellen. Ideaal voor alle huidtypen die een energiestoot nodig hebben of als regelmatig onderhoud.

DermaClear Facial
Een diep reinigende behandeling die het herstelproces van de verstopte en/of acne gevoelige huid stimuleert. Deze behandeling levert krachtige antimicrobiële actieve ingrediënten om de acnegevoelige huid te behoeden voor een uitbarsting.

SkinBrite Facial
Een effectieve gezichtsbehandeling die ondersteuning biedt bij de dagelijkse thuisverzorging, als het gaat om het verhelderen van pigmentproblemen.

Sensitized Facial
Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes die roodheid of irritatie ondervinden door gevoeligheid. De ingrediënten helpen de huid te kalmeren, verzachten en herstellen.

Stem Cell 3D Facial
Deze gezichtsbehandeling met  producten op basis van plantaardige stamcellen pakken alle dimensies van huidveroudering aan. Deze luxe facial kan een ondersteuning zijn op de Dermapeeling behandelingen om de effecten van veroudering te verbeteren en tegen te gaan.

Facial werkwijze

De uitvoering van de Facial behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze heeft zijn efficiëntie bewezen en zorgt voor het beste resultaat:
Stap 1: Reinigen
Stap 2: Epileren
Stap 3: Verwijderen onzuiverheden in de huid
Stap 4: Therapeutisch masker
Stap 5: Massage gelaat nek en schouder
Stap 6: Verzorgende huidverbeterende producten, meest geschikt voor uw huid.
Stap 7: Nazorg Lycogel (wanneer wenselijk)
Stap 8: Advies DermaQuest producten voor thuisgebruik

Cosmeceuticals

Bij de Facials worden DermaQuest producten gebruikt, ook wel cosmeceuticals genaamd. Deze categorie producten zijn het resultaat van een farmeceutische benadering voor cosmetische doeleinden. Kenmerkend voor deze resultaatgerichte producten zijn de hoge concentraties werkstoffen, zoals peptiden en antioxidanten die nodig zijn om specifieke doelen in de huid te bereiken.

Resultaat in weinig tijd

Door de hoge concentraties werkstoffen in de producten die we gebruiken voor de Facials, zult u in korte tijd resultaat ondervinden. We ervaren dat dit soort behandelingen niet alleen steeds meer populariteit winnen bij vrouwen, maar ook veel mannen aanspreekt. Een duidelijke behandeling ter verbetering van de huid, zonder dat u tot het uiterste gaat of er veel tijd in moet steken.

Periodieke eenmalige behandeling

Als uw huid al enige tijd weinig onderhoud heeft ondervonden dan is een Facial dé manier om binnen te stappen en uw huid wakker te schudden en te verbeteren. Dat is in het bijzonder het advies, wanneer u graag een intensievere behandeling (bijvoorbeeld een DermaPeeling) wenst. Facials zijn eenmalige behandelingen die wij u adviseren om eens in de 4-6 weken te ondergaan om een optimale huidconditie te behouden.

lycogel-2
gelish-wit
partner-logo01
dermaquest