dermapen-microneedling-the-laser-and-skin-clinic

Dermapen

De DermaPen 3 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van MicroNeedling. Dit unieke apparaat beschikt over kleine naaldjes welke vibrerend de huid prikkelen. Door de diepte van de naaldjes op de millimeter nauwkeurig in te stellen, worden er gecontroleerd kanaaltjes in de huid gemaakt, zonder de opperhuid te beschadigen. Vanuit deze kanaaltjes wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet. Hierdoor wordt de aanmaak van elastine- en collageenvezels gestimuleerd. Deze eiwitten zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Bijkomend voordeel is de verhoogde opnamecapaciteit van de huid tijdens de behandeling. Hierdoor kunnen hoge concentraties werkstoffen van de gebruikte producten optimale effectiviteit behalen. Hierdoor is de dermapen uitermate geschikt om met andere behandelingen te combineren.

Behandelindicaties:

  • Huidveroudering
  • Huidverslapping
  • Grove Porien
  • (Acne) Littekens
  • Hyperpigmentatie
  • Straie
  • Doffe huid

Periodieke eenmalige behandeling
Als uw huid al enige tijd weinig onderhoud heeft ondervonden dan is een Facial dé manier om binnen te stappen en uw huid wakker te schudden en te verbeteren. Dat is in het bijzonder het advies, wanneer u graag een intensievere behandeling (bijvoorbeeld een DermaPeeling) wenst. Facials zijn eenmalige behandelingen die wij u adviseren om eens in de 4-6 weken te ondergaan om een optimale huidconditie te behouden.

Behandeling
Na het reinigen van de huid zal het geadviseerde product worden aangebracht. Dit kan een serum of een peeling zijn. Met vloeiende bewegingen zal de Dermapen over de huid worden bewogen. Tijdens de behandeling kunt u een prikkelend gevoel ervaren. Afhankelijk van de behandelindicatie en huiddiepte kan er gebruik worden gemaakt van een huidverdovende creme, Emla creme. Deze kunt u op recept halen bij de apotheek en dient 45 minuten voorafgaande aan de behandeling op de huid te worden aangebracht. De behandeling wordt afgesloten door het aanbrengen van Lycogel om het herstelproces van de huid te bevorderen.

Nazorg
Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele aanblijven. Bij een diepere behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen “afschilferen” en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Wij adviseren om de huid goed te beschermen met een SPF 30 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op de behandelde huid. Sauna gebruik of sporten is op de dag van de behandeling af te raden.

Advies
Behandelingen worden op maat gemaakt. Dit kan varieren van een eenmailige boost of behandelingen in een kuursverband. Tijdens het intakegesprek krijg je een persoonlijk advies voor het gewenste resultaat.

lycogel-2
gelish-wit
partner-logo01
dermaquest